Végtelen Hullám - Sas András, Jager Dávid

Zene a szívednek

András és Dávid több mint 20 éve kutatja az egzotikus és ősi hangszerek titkai és hatásukat az emberi szervezetre.

Mélyre merültek a keleti kultúrák zenei hagyományaiban és filozófiájában. Játékuk azt a célt szolgálja, hogy közelebb hozza a hallgatóhoz a hangok rezgéseinek áldásos hatását és segítsen harmóniába kerülni önmagunkkal. Most együtt velük beléphetünk a hangok végtelen birodalmában.
A világegyetemben minden anyagnak megvan a saját egyedi rezgése. A hang egy sajátos energiával rendelkező hullám. Az emberi szervezet közel 2/3-a víz, mely kiváló hangvezető és ezáltal alkalmas a hanghullámok befogadására és a keletkezett rezgések szállítására sejtjeinkhez. A hangszerekből kiáramló hullámok összehangolódnak az emberi szervezet rezgéseivel, és ennek eredményeként a limbikus rendszerünkön keresztül közvetlenül gyógyítólag hatnak szervezetünkre.
Kapcsolatba kerülünk saját kreativitásunkkal, szunnyadó képességeinkkel, fejleszthetjük önismeretünket, rugalmasságunkat, kommunikációs készségünket, növelve mindezzel az önbecsülést és a hatékonyságot.
Rád is hatnak a rezgések gyógyító hullámai, a frekvenciák életünk alapjai és formálói. A hang gyógyító ereje már megszületésed pillanatától kezdve melletted van.