Mary Mattheisen

Az edzőképzés során arra készítettek fel bennünket, hogy munkánk az emberek külalakjának megváltoztatásában nyújt majd segítséget.

Hogyan legyél elégedett mindazzal, amit a tükörben látsz, ha belenézel?
Az edzőképzés során arra készítettek fel bennünket, hogy munkánk az emberek külalakjának megváltoztatásában nyújt majd segítséget. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a mozgás szerepe az egészség megőrzésében ennél jóval több. Továbbra is fontos a külalak, de ez csak az indító lökést adja meg az edzőterem irányába. A vendégekkel közös munkánk akkor tekinthető igazán eredményesnek, ha az életmódon, ezáltal pedig az életminőségen tud változtatni.
A mélyreható változás nem egy gyors folyamat, az emberek viszont időt szeretnének spórolni. Vajon hogyan teremthető meg ebben a helyzetben az egyensúly? Hogyan érhetjük el, hogy egy látszólag gyors, de egészségkárosító módszer helyett a lassabb és az életük minden területére hatást gyakorló megoldás mellett döntsenek az emberek? Erről fog szólni az előadásom.

   Bemutatkozó:

  • 2014-2016 között kollégáimmal légzéstechnikai felkészítést tartottunk több, a Riói Olimpiára készülő sportoló számára (Szász Emese párbajtőr, Kiss Balázs birkózás, Joó Abigél és Tóth Krisztián judo, Péni István és Szabián Norbert sportlövészet).
  • 2019-ben Mányoki Attila hosszútávúszó felkészülését segítettem az Északi-csatorna átúszásához. Attila harmadik próbálkozásra sikeresen teljesítette az Ocean’s Seven sorozat utolsó állomását, összetett időeredményben új világcsúccsal (64 óra 33 perc 5 másodperc).
  • 2019-2020 között Varga Csaba hegymászót készítettem fel a Mount Everest pótlólagos oxigén nélküli megmászására (légzéstechnika és erőnléti edzés)

Elérhetőségek:
facebook: https://www.facebook.com/CoachAgh
Instagram: https://www.instagram.com/aghcsaba/
Twitter: https://twitter.com/coachagh