Majoros Áron Zsolt

Hr menedzser, wellness & spa menedzser, személyi edző, szabadtüdős búvár

Ez hiányzik, meg kell csinálni!

Az edzőképzés során arra készítettek fel bennünket, hogy munkánk az emberek külalakjának megváltoztatásában nyújt majd segítséget.

Hogyan legyél elégedett mindazzal, amit a tükörben látsz, ha belenézel?
Az edzőképzés során arra készítettek fel bennünket, hogy munkánk az emberek külalakjának megváltoztatásában nyújt majd segítséget. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a mozgás szerepe az egészség megőrzésében ennél jóval több. Továbbra is fontos a külalak, de ez csak az indító lökést adja meg az edzőterem irányába. A vendégekkel közös munkánk akkor tekinthető igazán eredményesnek, ha az életmódon, ezáltal pedig az életminőségen tud változtatni.
A mélyreható változás nem egy gyors folyamat, az emberek viszont időt szeretnének spórolni. Vajon hogyan teremthető meg ebben a helyzetben az egyensúly? Hogyan érhetjük el, hogy egy látszólag gyors, de egészségkárosító módszer helyett a lassabb és az életük minden területére hatást gyakorló megoldás mellett döntsenek az emberek? Erről fog szólni az előadásom.

   Bemutatkozó:

  • 2014-2016 között kollégáimmal légzéstechnikai felkészítést tartottunk több, a Riói Olimpiára készülő sportoló számára (Szász Emese párbajtőr, Kiss Balázs birkózás, Joó Abigél és Tóth Krisztián judo, Péni István és Szabián Norbert sportlövészet).
  • 2019-ben Mányoki Attila hosszútávúszó felkészülését segítettem az Északi-csatorna átúszásához. Attila harmadik próbálkozásra sikeresen teljesítette az Ocean’s Seven sorozat utolsó állomását, összetett időeredményben új világcsúccsal (64 óra 33 perc 5 másodperc).
  • 2019-2020 között Varga Csaba hegymászót készítettem fel a Mount Everest pótlólagos oxigén nélküli megmászására (légzéstechnika és erőnléti edzés)

Elérhetőségek:
facebook: https://www.facebook.com/CoachAgh
Instagram: https://www.instagram.com/aghcsaba/
Twitter: https://twitter.com/coachagh